0 0
Read Time3 Minute, 43 Second

Milyen lehetőségeket rejt egy hűtős furgon?

A hűtős furgon és annak a bérlése komoly lehetőségeket rejt, kapukat nyithat meg minden kezdő és haladó vállalkozó életében. Nem csupán egy szállítóeszköz, hanem sokszor az egyetlen lehetőség valamilyen élelmiszerszállító cég számára is. Személyes tapasztalataim alapján, mint kezdő vállalkozó, aki nem félt terjeszkedni, elmondhatom, hogy a hűtős furgon bérlése az egyik legnagyobb segítség, amit az ember ilyen esetben kaphat. Nézzük is meg tehát, hogy hogyan segít ez a terjeszkedésben, hogyan éri meg intézni a kölcsönzést és milyen méretekben, időtartamokban gondolkodjunk.

A hűtős furgon bérlési lehetőségei – az első lépések

A hűtős furgon bérlésének ötlete számunkra akkor jött először, amikor a vállalkozás kezdte behozni a belé fektetett összeget. Ilyenkor az ember egy kicsit mindig nagyravágyóbb lesz, végre nem csak visszakapja a pénzét, de még termelhet is. És persze ez úgy valósítható meg, hogyha az ember egy kicsit még jobban beleteszi újra a pénzt a vállalkozásába és terjeszti azt. Azonban ehhez újabb lehetőségekben kell gondolkozni. A vállalkozás részleteiről nem szeretnék sokat mesélni, a lényeg annyi, hogy olyan élelmiszerekkel foglalkozunk, amelyek hűtésre szorulnak, mivel állati eredetű készítmények. Ehhez persze tudnunk kellett minden fontos szabályt is a dologgal kapcsolatban, így a városon belül a kisebb adagokat még egy egyszerű hűtőládával is meg tudtuk oldani a helyi boltok és éttermek számára. Azonban az új lehetőségekhez át kellett lépnünk a város határát és belevágni valami merészebbe.

hűtős furgon1_2

Így jött a hűtős furgon bérlése, amely már egy nagyobb területet tud lefedni és persze sokkal nagyobb mennyiség szállítására is képes volt. Az első persze mindig az igény felmérése, a szerződések megkötése a vásárlóinkkal, hiszen ez alapján tudjuk azt is meghatározni, hogy tulajdonképpen mekkora járműre is lesz szükségünk és azt milyen hosszú időközökre kell bérelnünk. Eleinte egy nappal működött a dolog, már eljutottunk a kettőig. Heti két napon keresztül miénk lehet egy hűtős furgon néhány ezer forintért, azonban az újabb megrendelőréteg ennél sokkal nagyobb profitot termel a számunkra, így már csak azért is megérte belevágni a dologba.

A hűtős furgon kölcsönzésének gyakorlata

Maga a kölcsönzés mondhatni pofonegyszerű, csak ki kell nézni egy közeli kölcsönzőcég oldalán egy járművet és felvenni velük a kapcsolatot. Számunkra a tökéletes megoldást a Határautó jelentette, ahol többfajta modell is található és a közelében található a vállalkozásunknak, így könnyen tudtuk összehangolni a munkát és intézni a bérlést, a munkafolyamatokat. A főváros közelében élőknek bátran merem ajánlani: http://www.hatarauto.hu/hutoauto/. Nem kerül így sok időbe a hűtőautó elhozatala és visszavitele sem, amely számunkra szintén előnyös. Egyébként személygépkocsi bérléshez is tudom ajánlani, számomra bevált, persze most nem ezen van a hangsúly.

Hogyha az ember képek és megadott leírás alapján kiválasztotta, hogy számára melyik a megfelelő jármű, akkor fel kell vennie a kapcsolatot a céggel. Mivel mi is vállalkozás vagyunk ezért néhány lépésben több papírt kell kitöltenünk és persze majd az adózáskor is máshogy számolunk, de természetesen az ember akkor is bérelhet hűtős furgont, hogyha nem a vállalkozásának van rá szüksége. Mivel nekünk heti két nap fixen szükségünk volt a furgonra, ezért szerettük volna előre hónapokra is bérelni azt, hiszen a beszállítói vagyunk több másik cégnek és vállalkozásnak, amiből az következik, hogy nem késhetünk, nem vihetjük véletlenszerűen az árut, amikor éppen ráérünk és szabad a hűtőautó, hanem következetesnek kell lennünk. Így hát olyan szerződést kötöttünk a kölcsönzővel, ami ennek megfelelően működik, heti kétszer miénk a jármű, minden hétfőn és kedden, de a többi napon továbbra is bérlésre készen áll a mi járművünk is.

hűtős furgon1_3

A hűtős furgon bérlésének előnyei

A hűtős furgon bérlésének persze számos előnye van. Bizonyos vállalkozások az adózás során is jól járhatnak vele, segít fellendíteni az üzletet, de még akkor is jó döntés, hogyha az már igazán jól megy. A saját nagyobb jármű vásárlása árban nem kis kiadást jelent, és persze egy autó esetében nem csak a vásárlás díja keletkezik, hanem a fenntartás és karbantartás is mindig extra költséggel jár. A bérlés tehát egy olyan köztes megoldás, amely mindenki számára csak előnyt jelent: a kölcsönző cég is jól jár a bérleti díjjal és persze a bérlő hatalmas segítséget kap a feladatainak megoldásához. Persze ez nem csak a hűtős furgonokra igaz, hanem mindenféle járműre. Ha valamilyen munkafolyamathoz járműre van szüksége az embernek, bátran forduljon a kölcsönzőhöz, nem fogja megbánni a döntését. Gyakorlatilag bármilyen áru vagy felszerelés elszállítására találhatunk ma már ezeken a helyeken megfelelő szállítóeszközt. Ha pedig valaki eddig nem mert belevágni emiatt a vállalkozás bővítésébe, akkor ne habozzon, próbáljon szerencsét a bérléssel, mert lehet, hogy kellemesen fog csalódni és végre nagyobb profitra és szélesebb vevőkörre tehet szert, így tud egy kis vállalkozás nagyobb céggé fejlődni.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Igg teszt, avagy mindent az antigén Covid gyorstesztekről és azok hatékonyságáról
vegytisztító1_1 Next post Háztól házig vegytisztító
Menu