0 0
Read Time3 Minute, 39 Second

Most éri meg igazán a törölközőszárító radiátor

Mindannyian ismerjük a szeszélyes őszi időjárást: a hajnalok fagyosak, a reggelek hidegek, délutánra a póló is melegnek tűnik az emberen. Ez persze valahol szép is, azonban akkor bizonyára mindenki átkozza ezt az időszakot, amikor ki kell tennie a lábát a lakásból, méghozzá a korai órákban. Ilyenkor a reggeli készülődés igazán problémás tud lenni, ami sok kellemetlenséggel járhat. Az ember azt hinné, ezt a problémát nem egy törölközőszárító radiátor fogja megoldani, azonban ebben az esetben mégis megtörténhet ez. Nézzük is tehát meg, miért olyan előnyös egy törölközőszárító radiátor megvétele ebben az évszakban.

A törölközőszárító radiátor előnyei

Bizonyára mindannyian ismerjük a belső tépelődést: hidegben átöltözni, fürödni, készülődni senki sem szeret. Már előre utáljuk ezeket a napokat, amikor dideregve készülhetünk fel az előttünk álló egyébként is nehéz napra. Azonban mégsem szeretnénk bekapcsolni a fűtést. Bizonyos otthonokban külön bekapcsolni a radiátorokat nem is megoldható, hiszen az egész rendszeren végig kell futnia a melegnek, más szemszögből nézve pedig a gáz bekapcsolása ugyanúgy pénzt fogyaszt akkor is, hogyha csupán egyetlen radiátort, a fürdőszobait kapcsoljuk be. Így az egész lakást nem kell feleslegesen felfűteni. A törölközőszárító radiátor működtethető a rendszerre kötve és persze önmagában is. Hogy mennyit is spórolhatunk ezzel? Meglepően sokat. Talán néhány száz forint ez naponta, talán annyi sem, talán egy kicsit több, de mindenesetre összeadódva az egész évre igazán sokat spórolhatunk. Nem csak ősszel, tavasszal is hasonló problémánk van, hogyha nem akarjuk a teljes fűtésrendszert korán elindítani, sőt még télen is jól jöhet, hogyha nincs kedvünk sokat várni a melegre. Miért elég egy törölközőszárító radiátor a fürdőszobába? Ezek általában kisebb helyiségek, amiknek a felfűtéséhez nem kell különösebben nagy szerkezet vagy energia, így egy kisebb megoldás is szóba jöhet. És persze nem beszéltünk még arról sem, ami kifejezetten a szerkezet nevében is benne van: a törölközőkről. Ezek a szerkezetek nagyon jók a törölközők szárítására és tárolására egyaránt. Amikor kijövünk a zuhanyzóból, szeretjük tiszta törölközőbe törölni a testünket, így a művelet végén lesz egy törölközőnk, ami gyakorlatilag éppen csak nedves. A nagy kérdés: ezt mégis hová tegyük? Kimosni felesleges, hiszen nem koszos, és még nagy is, foglalja a helyet. Főleg a téli szárításnál kifejezetten kellemetlen, mert ilyenkor még úgy sem tudunk az udvaron szárítani, hogyha egyáltalán van udvarunk. Éppen erre tökéletes megoldás a törölközőszárító radiátor, mert habár ezeket a ruhadarabokat nem akarjuk kimosni, a helyükre visszatenni is problémás, mert könnyen bebüdösödhetnek. A nedvesség ráadásul a többi anyagra is átterjedhet, így sokan kiterítik őket, de akár még másnapig sem száradnak meg igazán. Mi a helyzet a mi termékünkkel? A kialakításának köszönhetően több törölközőt vagy nedves ruhadarabot is helyezhetünk rá. Jó lehet a télen összehavazott kabátunk szárításához is, ha arra van éppen szükség.

Kipróbáltam a törölközőszárító radiátort

Nekem személy szerint nagyon bevált a törölközőszárító radiátor, amit itt rendeltem: https://www.ventil.hu/torolkozoszarito-radiator. Sajnos a házunk régi, nem is rendelkezünk gázfűtéssel, éppen ezért a reggeli készülődés vagy pokolian hideg vagy fél órával tovább tart. Ilyenkor fával kéne begyújtanom, ami nem csak macerás, de sokszor piszkos, szagos is, és a meleg egészen biztosan nem érkezik meg olyan gyorsan a fürdőbe, mint ahogy én azt használnám, ezzel feleslegessé téve tulajdonképpen az egész munkámat. Azonban nagyon fázós típus vagyok, rosszul viselem a hideget, és így a reggeli készülődés számomra kész rémálom volt, amíg nem volt otthon törölközőszárító radiátorunk. Már egy ideje kerestem a tökéletes megoldást, fűtőtesteket nézegettem, amikor megtaláltam az interneten ezt a terméket, és egyből beleszerettem. Tudtam, hogy nekem erre van szükségem. Kellett reggelre a meleg, spórolni is akartam, de azért nem megfagyni, és a törölközőkkel mindig volt probléma. Ezért még aznap meg is rendeltem a készüléket, már csak az volt a kérdés még előtte, hogy mekkora darabot is rendeljek. Ez a kisebb akadály azonban gyorsan megoldódott, hiszen itthon voltam, csak lemértem, hova férne el egy ilyen különleges radiátor, ami falra szerelhetősége miatt nem foglal sok helyet.

Tapasztalatom a törölközőszárító radiátorral

Számomra ez volt a tökéletes megoldás. Korábban mindig féltem, hogy mi lesz az újabb ősszel, amikor megint fagyoskodhatok majd a fürdőben, azonban ebben az évben már nincsen ilyen problémám, hála ennek a remek kis szerkezetnek, ami a kialakításának hála könnyedén beilleszthető volt a helyiségben. A fürdőszobában mindig kétséges a berendezés. Kis hely, sok felszerelés: bojler, fürdőkád vagy zuhanyzó, szennyeskosár, fehérneműs fiókok, mosdókagyló. Helyigényes felszerelések ezek, azonban egy törölközőszárító radiátor nem fogja még jobban szűkíteni a helyet, hiszen a falhoz szereljük, így a beépítését a szoba belső tere tulajdonképpen meg sem érzi.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Mi az a KATA? Hogyan lehetek én is katás?
Next post Guess szemüveg ajándékba?
Menu