0 0
Read Time3 Minute, 47 Second

A tökéletes szemüveg mindenkinek: ezért jó a Guess szemüveg

A szemüveg egy olyan ajándék lehet bárki számára, ami nem csak mutatós, de hasznos is. Az ember általában egyetlen szemüveget visel hónapokon, éveken át, azonban biztosan örülne egy-két extra darabnak is, amiket különböző alkalmakra vehet fel. Ha valaki esetleg éppen régi szemüveget hord, szintén biztosan kitörő örömmel fogadja majd az új darabot. Arról szól tehát a cikk, miért is olyan jó ajándék egy extra szemüveg és miért a Guess szemüveget ajánlom.

A Guess szemüvegről

A Guess mindenki által jól ismert márka. Remek táskákat árulnak, és a cipőik is igen népszerűek. Azonban azt kevesen tudják, hogy nem csak a ruházatban erősek, de remek szemüvegkereteket is árulnak. A Guess egy olyan márka, aminek jó neve van, így egy ilyen feliratú szemüveget bárki bátran viselhet bármilyen eseményen. A név mellett pedig biztos a tartósság is, hiszen a Guess szemüveg olyan árkategóriába tartozik, ahol már a minőségre fordítják a legnagyobb hangsúlyt. Egy Guess szemüveggel járni pedig igazán megnyerő, ezzel a márkával nem lőhet mellé senki, ezért is lehet jó ötlet ajándékba venni egy darabot. A Guess márka kortól és nemtől független, éppúgy viselheti egy tinédzser, mint ötven felett bárki, a divatosság garantált fiataloknak és idősebbek számára is.

Guess szemüveg, mint ajándék?

Habár a karácsony már eltelt, az év során még számos ünnep van. Néha igazán nehéz helyzetbe kerül az ember, hogy mit is válasszon a barátainak vagy rokonainak. Sokakat nem is ismerünk kifejezetten jól, vagy már éppen túl ismerünk valakit ahhoz, hogy könnyen ki tudjunk találni egy egyszerű ajándékot. Azonban Magyarország jelentős része ma már szemüveget vagy kontaktlencsét visel, és statisztikai adatok szerint ez az arány csak nőni fog az elkövetkező években. Ez nem is csoda, hogyha számításba vesszük, milyen sok időt töltünk a számítógép előtt, miközben a képernyő előtt ülés köztudottan rontja a látást, azonban ezt mind ignoráljuk, és csak legyintünk egyet. Szerencsére a szem romlása ma már könnyedén kezelhető, azonban mindig kérdéses marad egy szemüveg ára és kinézete. A mai világban, ahol éppen a számítógép teszi tönkre a szemünket, éppen ott tudunk erre megoldást találni. Az eOptika oldalán ráadásul virtuális próbát is tarthatunk, így ha ajándékba szeretnénk egy szemüveget adni a leendő tulaj tudomása nélkül, ma már az is könnyedén megtehető. Egyszerűen csak fel kell töltenie az embernek egy képet, és máris felpróbálhat akár egy Guess szemüveg modellt online, . Ez azért nagyon jó, mert teljesen titokban tudjuk tartani a nagy meglepetést, ráadásul saját magunknak sem kell kitennünk a lábunkat a kényelmes otthonunkból.

A Guess szemüveg megrendelése

Ha már megvolt a virtuális próba, és sikerült megtalálni a tökéletes darabot, nincs is más hátra, mint megrendelni azt. A szemüvegekből is több fajta van természetesen, de a legfőbb, hogy az illető dioptriáját tudjuk. Ha szabad ajánlanom valamit, hogy a meglepetés mégsem legyen elrontva, valahogy vegyük rá a meglepett személyt, hogy menjen el egy kontrollvizsgálatra, ez egyébként is mindenkinek ajánlott, évente vagy kétévente, hogyha szemüveget visel, hogy mindig éppen megfelelő lencsét tudjon hordani. Ha pedig ezt megtette, akkor már csak a dioptriát kell megtudnunk, és meg is rendelhetjük a meglepetést. Készíttethetünk monitor szemüveget is Guess szemüvegkeretből. A monitor szemüveg lényege, hogy megelőzi a képernyő előtt töltött órák általi szemromlást, ami hatalmas segítséget jelent az ember egészségének megtartásában. Ezt a szemüveget nulladioptriásként is meg lehet rendelni, tehát nem kell, hogy az embernek máris rossz legyen a szeme hozzá. És természetesen szemüvegeseknek is lehet vásárolni egy plusz darabot, hogy a számítógépezés közben lecseréljék a meglévőt erre az újra.

A megrendelés maga igazán egyszerű feladat, csupán beírjuk az adatainkat, kiválasztjuk a megfelelő fizetési és szállítási módot, és megerősítjük a rendelést. Néhány napon belül pedig már a kezünkben is tarthatjuk az új Guess szemüveget, ami akárki számára hatalmas meglepetést jelenthet.

A Guess szemüveg tehát ajándékként is tökéletesen funkcionál, mind kinézetében igen megnyerő, divatos és népszerű márka, de ezen kívül tartós is, amit ma már nem is kell vásárlás előtt tudnunk, elég, hogyha bízunk a márkában. Ha pedig az ember a próba miatt menne mégis inkább személyesen optikába, amiatt sem kell kimozdulnia a házból, hiszen a virtuális próba ma már minden akadályt legyőzve egyszerűsíti a vásárlás élményét, amihez el sem kell hagynunk az otthonunkat. Természetesen számos hasznos és valóban meglepő ajándékban gondolkozhat az ember év közben, azonban egy szemüveges számára mindig jól jön egy új szemüveg, ezt érdemes figyelembe venni. Nincs olyan ember, aki egy Guess szemüveget ne venne fel bármilyen alkalomra, ezért nem kell félnünk attól, hogy az ajándékra feleslegesen szórtunk pénzt. Habár elsőre soknak tűnhet ez az összeg, vegyük figyelembe, hogy a Guess egy olyan márka, ami biztosítja a tartósságot is, ami az egyik legfontosabb tényező.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Az ősz legjobb döntése: a törölközőszárító radiátor
Next post Igg teszt, avagy mindent az antigén Covid gyorstesztekről és azok hatékonyságáról
Menu